Tervetuloa maailman pohjoisimmille Irkkufestareille! Jo 11. kerran vietettävän tapahtuman perjantai- ja lauantai-illan konsertit ovat jälleen Uudella Seurahuoneella.

Perjantai 7.10. klo 21.30 alkaen
Perinteikäs FourWinds esittää jännittävän sävelmien ja sanoitusten kirjon, joka näyttää irlantilaisen musiikin modernissa ja luovassa valossa.

 FourWinds on lupaava uusi irlantilaisen kansanmusiikin yhtye, joka on nopeasti hankkinut mainetta sekä kotimaassaan että ulkomailla. Four Winds käsittelee perinteestä ammennettuja sävelmiä tuoreesti ja luo siten kiehtovaa uutta irlantilaista kansanmusiikkia. Yhtyeen musiikkiin ovat vaikuttaneet Seamus Begley ja Steve Cooney, The Bothy Band, Planxty, Paul Brady ja Andy Irvine, Moving Hearts, Pink Floyd ja jopa Elvis. Tämä energinen nelikko tarjoaa todella ainutlaatuisen musiikkikokemuksen.

Hinta:
22 € / 17 €
+ 2,50 € Lippupalvelun palvelumaksu
*17 € Oulun sähkönmyynnin etuasiakkaille Lippupalvelun myyntipisteistä
Ovet avataan 20:00.
K-18
Konsertin avaa Eala
Konsertin jälkeen irlantilaisen musiikin jamit 01:30 – 03:00 Petrellin Saluunassa.


Lauantai 8.10. klo 21.00 alkaen

Danú yksi Irlannin johtavista perinnemusiikin kokoonpanoista, ja yhtyeen konserteissa yhdistyvät upeasti energinen esiintyminen, entisaikainen irlantilainen musiikki ja henkeäsalpaavat laulut.
Danú on yksi tämän hetken tunnetuimmista irlantilaisen kansanmusiikin kokoonpanoista. Yhtyeen konsertit ovat yhdistelmä energistä esiintymistä, ikiaikaista irkkumusiikkia ja lumoavia lauluja, joita esittää yhtyeen palkittu naislaulaja, Nell Ní Chróinín. Danú on esiintynyt ympäri maailmaa kasvavalle fanijoukolle jo kaksikymmentä vuotta. Yhtye on osoittanut olevansa perinteisten kelttimusiikki-instrumenttien mestari. Useita palkintojakin saanut Danú on tehnyt seitsemän cd-levyä, jotka ovat olleet arvostelumenestyksiä. Danú vie yleisönsä musiikkimatkalle Irlantiin tarjoten liikuttavan ja ikimuistoisen konserttikokemuksen.
Hinta: 22 € / 17 €
+ 2,50 € Lippupalvelun palvelumaksu
Osta lippusi täältä

Ennen Danúa esiintyy Nomadi Trio ja Irish Dance Oulu
Konsertin jälkeen irlantilaisen musiikin jamit 01:30 – 03:00 Uuden Seurahuoneen naapurissa Petrellin Saluunassa