Valokuvataiteilija Tiina Rämetin valokuvien keskeisessä osassa ovat tunne, tunnelma ja ennen kaikkea elämän kauneus. Tyyliä on kuvattu kaihomieliseksikin, vaikka surullisia kuvat eivät ole. ”Kuvin kerrottuja” yhdistää kaksi Rämetin kuvasarjaa, Vapaus ja Kerrottuja.

VAPAUS, Marcus Aureliuksen sanoin; ”Dwell on the beauty of life, Watch the stars and see yourself running with them”
Kertoo valokuvaajan suuresta elämänmuutoksesta, ura IT-maailmassa päättyi ja tietoisuus edessä avautuvasta mahdollisuudesta tuli näkyväksi.Tämä vapaus välittyi myös kuviin.

KERROTTUJA,
Näyttelyn työt ovat syntyneet sen myötä, että kuvattu yksityiskohta on herätttänyt mielikuvan jostain tunteesta tai tarinasta, jonka Rämet on kuvallisesti toteuttanut. Joissakin tapauksissa tämä prosessi on ollut käänteinen ja ensimmäisenä on syntynyt tarina. Näyttelykokonaisuus muodostuu näistä kuvapareista.