Ajankohtaista

Stand uppia ja musiikkia

Uudella Seurahuoneella on paljon tapahtumia tulevana keväänä. Valitse suosikkisi ja varaa liput hyvissä ajoin!

Pe 9.2. Kevään hauskin stand up – kiertue
Kevään hauskin stand up -kiertue naurattaa kansaa ympäri Suomen jälleen keväällä 2018. Tällä kiertueella nauretaan Suomen hauskimpien miesten tahtiin, kun Matti Patronen, Jape Grönroos ja Mikko Vaismaa avaavat sanaiset arkkunsa ja salaiset aivoituksensa. Kaikki kiertueen koomikot esiintyivät Nelosen Stand up – ohjelmassa syksyllä 2017.
Ennakkoliput: 24,50 euroa/20 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet)
Ovet auki 1h ennen esityksen alkua. Esityksen kesto n. 1h 15min
Lisätietoja kiertueesta löydät osoitteesta: www.kevaanhauskin.fi

- Pe 23.3. Rattoriklubi esittää: YÖ Uudella Seurahuoneella
Yö saapuu vihdoin Ouluun. Ovet avataan klo 20 ja keikkaa lämmittelee DJ. Showtime Yölle on klo 22.
Liput ennakkoon 25 €/Ovelta 28 €. Ennakkoliput voi ostaa täältä.

- La 24.3. PIAZZOLLA! – TANGO NUEVO
Liput 27/22 €, konsertti alkaa klo 20.
Illallisliput 75 €*

Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipun hintaan lisätään toimituskulut. Ilman toimituskuluja Oulu10-palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä.

*Yleisöllä on mahdollisuus ostaa konserttiin illallislippu, joka sisältää konserttilipun lisäksi Ravintola Hugon kolmen ruokalajin illallisen ja pöytäpaikan Uuden Seurahuoneen salissa koko illaksi. Illallinen alkaa klo 19 alku- ja pääruoalla ja konsertin väliajalla nautimme jälkiruoan. Toivomme illallisvieraiden saapuvan paikalle klo 18.45 mennessä.

Maria Ylipää laulu
Jaakko Kuusisto viulu
Niko Kumpuvaara harmonikka
Marzi Nyman kitara
Ville Herrala kontrabasso

Argentiinalaisen tangon mestari Astor Piazzolla kehitti 1950-luvulla uuden tyylin, joka tunnettiin nimellä tango nuevo (suom. uusi tango). Taidemusiikin yhdistäminen tuliseen tangoon ja jazzin vapaaseen improvisaatioon sai aikaan valtavan myrskyn perinteisen argentiinalaisen tangon piireissä. Sittemmin tästä tangon uudesta suunnasta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö. Festivaalin päätöskonsertti pitää sisällään taiturimaisia, intohimoisia ja sielukkaita tulkintoja Piazzollan rakastetuimmista sävellyksistä. Maamme nimekkäimmistä musiikin moniottelijoista koostuva yhtye esiintyy tällä ohjelmistolla nyt ensimmäistä kertaa.

MENU KARL
Hummerikeittoa ja sahramikermaa
Karitsan ulkofileetä, munakoisoa ja rosmariinikastiketta
Guanaja-suklaa-namelaka ja kirsikkasorbettia

*pääruoan voi tarvittaessa vaihtaa kasvis- tai kalavaihtoehtoon
Lisätietoja, ruokavaliot ja pöytävaraukset: myynti(ät)omj.fi

Pe 30.3. Rattoriklubi esittää: NELJÄ RUUSUA Uudella Seurahuoneella
Neljä Ruusua saapuu keikalle Ouluun. Ovet avataan klo 20 ja keikkaa lämmittelee DJ. Showtime bändille on klo 22.
Liput ennakkoon 25 €/Ovelta 28 €. Ennakkoliput voi ostaa täältä.

 

Uusi Seurahuone on mukana Häämessuilla Areena Oulussa, lauantaina 3.2. klo 10-16. Kerromme mielellämme, miten meillä on mahdollista järjestää hääjuhla ja paikanpäällä varauksen tehneille on tarjolla lisäetu! Osastomme numero on 32, lämpimästi tervetuloa!

Tutustu tästä jo ennakkoon tarjontaamme
Tästä pääset tutustumaan häämessuihin tapahtumana

Torstaina 22.2. on vuorossa Kokousmessut, jotka järjestetään tänä vuonna myöskin Areena Oulussa. Messut ovat avoinna klo 9-12. Messuille pääsy tapahtuu kutsulla, joten ole yhteydessä Uuden Seurahuoneen myyntipalveluun, mikäli olet kiinnostunut ja järjestät kokouksia työksesi. Messuilla on Henkka Hyppösen puheenvuoro ja siellä on tarjolla aamainen. Järjestäjänä toimii VisitOulu.

Lisätietojen tiedustelut täältä

Ravintola Hugon ja Uuden Seurahuoneen väki hiljentyvät joulun viettoon pe 22.12. klo 15 alkaen. Avaamme ovet jälleen ke 27.12. klo 17.
Hugo palvelee Uuden Vuoden Aattona 31.12. klo 17-23. pöytävaraukset: myyntipalvelu@nulluusiseurahuone.com

Tammikuussa olemme suljettuna viikon 1. (2.-6.1.2018) Kunnostamme hieman paikkoja ja suunnittelemme tulevaa. Tervetuloa jälleen 9.1. alkaen vieraaksemme.
Myyntipalvelu päivystää 27.-29.12. klo 9-15 ja ravintolan aukioloaikoina puhelimeen vastataan mahdollisuuksien mukaan.

Rauhallista joulua ja onnelllista uutta vuotta 2018!

Uusi Seurahuone ja Petrelli herättävät henkiin Rattorilupin, josta on tehty modernimpi Rattori Klubi. Sen ensimmäisenä keikkana tarjoillaan Pete Parkkonen bändeineen Uuden Seurahuoneen lavalla lauantaina 21.10. klo 22. Ovet avataan jo klo 20.30, baari on auki jo tuolloin ja juomia voi nautiskella hyvän musiikin tahdittamana.

Liput voi ostaa täältä: lippu.fi
Lippujen hinta on 22,50 sis. toimituskulut. Liput ovelta 23 €.

Lämpimästi tervetuloa!

Pikkujoulut ja isotkin

Nyt on aika varata yrityksesi tai yhdistyksesi pikkujoulut. Uuden Seurahuoneen ja Hugon kabinetteihin mahtuvat ryhmät 5 hengestä ylöspäin. Perjantai-illat alkavat olla Seurahuone-salin osalta varatut, mutta tilanne elää vielä. Kysy tarjousta ja etsitään teille sopiva ajankohta sekä kokonaisuus. Tilavuokria emme peri ja sijaintimme on mitä mainioin!

Tiedustele sähköpostilla tai soittele p.020 1432 200.

Tervetuloa maailman pohjoisimmille Irkkufestareille! Jo 12. kerran vietettävän tapahtuman perjantai- ja lauantai-illan konsertit ovat jälleen Uudella Seurahuoneella.

Perjantai 6.10. klo 21.00 alkaen, Reeds ja Ríanta:

Ríanta on vahva nelihenkinen irlantilaisbändi, joka pistää pulssin kiihtymään kekseliäillä melodioillaan ja sydäntä lämmittävillä lauluillaan.
 Mutkikkaan mahtailevat harmonikka- ja viulusoinnut saateltuna Rooneyn veljesten kitaran ja lyömäsoitinten mielikuvituksellisilla ja sykkivillä rytmeillä takaavat sen, että Ríantan musiikki heijastaa erityisen taidokkaiden ja hienostuneiden esiintyjien energiaa ja ainutlaatuista tyyliä.

Hinta:
22 € / 17 €
Liput myynnissä Ticketmasterissa

+ 2,50 € Ticketmasterin palvelumaksu
*17 € POP Pankin, Suupohjan Osuuspankki asiakkaille Ticketmasterista
K-18
Ovet avataan 20:00.
Illan avaa Reeds


Lauantai 7.10. klo 21.00 alkaen, Droichead ja Dervish:

Dervish on Sligon kreivikunnasta lähtöisin oleva kansainvälisesti tunnettu bändi, joka on riemastuttanut yleisöä maailmanlaajuisesti aina Tokiosta New Yorkiin.
BBC Radio 3 -kanavan “irlantilaisen musiikin ikoniksi” nimeämä Dervish on ilahduttanut yleisöä maailmanlaajuisesti jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Mandoliinin, bodhránin viulujen ja huilun rytmien avulla he tarjoavat runsaasti energisiä sovituksia ja taiturimaisia instrumentaaliesityksiä, joista muodostuu väkevä irlantilaisen perinnemusiikin näytös. Solisti Cathy Jordanin lavaesiintyminen on voimallista; hänen suloisesti ja karismaattisesti lauletut tarinansa vetävät yleisöä puoleensa tavalla, johon vain harva esiintyjä kykenee.
Hinta: 22 € / 17 €
Liput myynnissä Ticketmasterissa

+ 2,50 € Ticketmasterin palvelumaksu
*17 € Oulun sähkönmyynnin etuasiakkaille Ticketmasterista
K-18
Ovet avataan 20:00.
Illan avaa Droichead

JUHANNUS
Hugo palvelee to 22.6. klo 17-22 illalla (keittiö auki klo 21 saakka)
pe 23.- ma 26.6. suljettu.

HUGO
palvelee koko kesän:
– tiistaista torstaihin klo 17-22 (viimeiset ruokatilaukset keittiöön klo 21)
– perjantaista lauantaihin klo 17-23 (viimeiset ruokatilaukset keittiöön klo 22)

UUDEN SEURAHUONEEN JA HUGON MYYNTIPALVELU (KOKOUS- JA JUHLAPALVELUT)
3.-30.7. välisenä aikana pyydämme yhteydenottojanne ja varauksianne sähköpostitse: myyntipalvelu@nulluusiseurahuone.com
Puheluihinne vastataan ti-la klo 17-21 (ravintolan aukioloaikoina).

Ma 31.7. alkaen palvelemme normaalisti klo 9-16.

Toivotamme asiakkaillemme aurinkoista kesää!

VAPPU JA ÄITIENPÄIVÄBUFFETIT

Tervetuloa nauttimaan Uuden Seurahuoneen herkullisista Juhlabuffeteista. Buffetpöydät koostuvat keittiömme itsevalmistamista kala-, äyriäis-, liha- ja kasvisherkuista.

VAPPULOUNAS 45 €, Vapunpäivänä 1.5. klo 12 ja 15 (kaksi kattausta)
Tästä pääset katsomaan buffetpöydän sisällön

ÄITIENPÄIVÄLOUNAS 42 €, Äitienpäivänä 14.5. klo 12-15 (yksi kattaus)
Tästä pääset katsomaan buffetpöydän sisällön

Varaathan pöytäsi myyntipalvelustamme: myyntipalvelu@nulluusiseurahuone.com tai puhelimitse 020 1432 200.
Lämpimästi tervetuloa!

Uuden Seurahuoneen maaliskuu on täynnä musiikkitapahtumia. Lauantaina 11.3. lavalle hyppää räppäri USA:sta Devin the Dude. Keikan järjestää Tulva Festival, lisätietoja saat täältä.
Liput keikalle maksavat 25,50 € sis. eteispalvelun ja Tiketin palvelumaksun. Ovet avataan klo 20. Liput myy www.tiketti.fi.

Perjantaina 17.3. klo 21 vuorossa on Oulun Musiikkijuhlien konsertti Evening in Romania. Suomalaiseen ja romanialaiseen kansanmusiikkiin pohjautuva sävelkieli yhdistyy moderniin big band –musiikkiin, kun lavan valtaa romanialaissyntyinen Suomessa asuva jazzlaulajatar Elena Mindru. Tunnelmallinen ilta esittelee Mindrun ja pianisti Tuomas J. Turusen uutta etnojazzia.

Elena Mindru laulu
Tuomas J. Turunen
piano
Oulu All Star Big Band
Ilkka Mäkitalo kapellimestari

Liput 22/17 €. Osta liput täältä.

Perjantaina 24.3. klo 19 vuorossa ovat Katarina & Svante Henryson: VOICE & CELLO. A cappella -yhtye The Real Groupista tutuksi tullut laulajatar Katarina Henryson ja Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon vuonna 2015 voittanut sellisti, basisti ja säveltäjä Svante Henryson tuovat festivaalille ohjelmistoa vuonna 2015 ilmestyneeltä levyltään High, Low Or In Between.

Katarina Henryson laulu
Svante Henryson sello
Rytmimusiikin mestarikurssin opiskelijat

Liput 17 /12 €. Osta liput täältä

Hugon menuissa maistuu talven herkut. Kausimenumme, Blinimenu on herkullinen kattaus, joka alkaa tuhdilla blinillä lisukkeineen. Pääruoaksi tarjoilemme kotimaista sisäfileetä ja jälkiruoassa maistuu merellinen tyrni ja ihana valkosuklaa. Blinimenua tarjoillaan vain rajoitetun ajan, tammikuun loppuun saakka. Varaathan pöytäsi myyntipalvelustamme ennakkoon, että pääset maistelemaan talven herkkuja!

Blinimenu Hugossa 6.-28.1. Kolme ruokalajia hintaan 50 €. Viinipaketti menulle 24 €/henkilö sisältäen viinikaadon kullekin ruokalajille.

Olet lämpimästi tervetullut Hugoon!

1 / 41234